x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Alimentele care mențin tinerețea pielii

Alimentele care mențin tinerețea pielii

de Magda Cristina Ursache    |    16 Apr 2014   •   18:55
Alimentele care mențin tinerețea pielii

Ne străduim să ne menținem tinerețea cât mai mult, însă vine inveitabil momentul în care observăm cum acea linie fină din jurul ochilor sau de pe frunte se transformă ușor în rid. Deși produsele cosmetice pot ajuta foarte mult, cel mai indicat este să ne menținem pielea sănătoasă printr-o dietă echilibrată. 

Colagenul este acea proteină din corpul nostru care menține toate celulele lipite și ajută la creare de țesut conjunctiv, foarte important pentru o piele frumoasă, dar nuă numai. Aproape 30% din proteinele din corpul nostru sunt sub frma de colagen. de-a lungul timpului, aceste proteine se deteriorează, iar efectul este cel mai vizibil la nivelul pielii. Iar deoarece corpul nostru nu mai produce același nivel de colagen ca atunci când suntem copii, este foarte important să mâncăm alimente care pot ajuta la reducerea efectelor neplăcute estetic care apar mai târziu în viață.

Care sunt alimentele pe care trebuie să le mănânci pentru a păstra tinerețea pielii? Afli citind continurea pe RevistaFFelicia.Ro.

Citește și
Când trebuie să dormiți ca să aveți cea mai frumoasă piele?

Patru sfaturi de frumusete pe care nu trebuie sa le uiti

10 masti cu miere pentru toate tipurile de ten


×
Subiecte în articol: felicia diete piele tanara