x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Beneficiile secrete ale sucului de roșii

Beneficiile secrete ale sucului de roșii

22 Iun 2016   •   18:01
 Beneficiile secrete ale sucului de roșii

Roșiile sunt iubite de toată lumea. Sunt delicioase, dar și un centru de putere de nutriție, deoarece au multe beneficii asupra sănătății, fiind folosite în tratarea mai multor boli. Și din moment ce adorăm această legumă, trebuie să știm de ce avantaje ne bucurăm când le mâncăm, scrie clickpentrufemei.ro.

Dar înainte de a vorbi despre beneficiile acestei legume, să vedem ce o face atât de specială.

Sucul de roșii este bogat în vitamine, minerale și fitonutrienți. În plus, conține un antioxidant puternic, care este cunoscut sub numele de licopen. Acest antioxidant a fost legat de prevenirea mai multor boli, inclusiv a cancerului.
Iată care sunt beneficiile neștiute ale sucului de roșii:

Vrei să scapi de mirosul din frigider? Încearcă cu suc de roșii.

Frigiderul începe să aibă un miros urât atunci când alimentele sunt ținute mai mult decât trebuie. Dar de a scăpa de acest miros neplăcut este foarte simplu. După ce faci curățenie în frigider, șterge interiorul cu o cârpă pe care ai înmuiat-o în suc de roșii nediluat.
Vrei să repari părul deteriorat? Încearcă cu suc de roșii.

În cazul în care părul blond este deteriorat, repară-l cu ajutorul sucului de roșii. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe păr sucul nediluat, pe care-l lași să acționeze o jumătate de oră, apoi îl speli cu șampon. Repetă acest proces de două sau de trei ori pentru cele mai bune rezultate.

×
Subiecte în articol: roşii suc de rosii