x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Biletul de tratament balnear – ce reguli trebuie să respecte medicul

Biletul de tratament balnear – ce reguli trebuie să respecte medicul

04 Noi 2018   •   23:48
Biletul de tratament balnear – ce reguli trebuie să respecte medicul

Biletul de tratament balnear – între nevoile reale ale pacientului și „cererile” lui, atunci când se prezintă la doctor. Aceasta a fost una dintre discuțiile care s-au purtat la recenta ediție a Bursei și Forumului Turismului Balnear, care s-a desfășurat la Covasna, cu participarea a numeroși specialiști din domeniul turismului balneoclimateric din țară și din străinătate.

Medic endocrinolog și specialist în recuperare medicală, manager al Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, dr. Horia Lăzărescu ne-a declarat, cu privire la necesitatea organizării unui forum de profil: „E bine că ne adunăm și supunem atenției principalele probleme de rezolvat. E bine că sunt și părțile medicale și părțile de turism. Ca Institut, sprijinim activitatea medicală, de aceea a și fost înființat acest Institut, în 1924, pentru susținerea activității balneare. La Forumul de la Covasna se stabilesc profilul principal și profilul secundar al stațiunilor balneare din România, într-o dezbatere cu toți acești parteneri și proprietarii sau concesionarii bazelor de tratament din România”.

Atunci când eliberează biletul de tratament balnear unui pacient, medicul de familie sau medicul curant al acestuia trebuie să țină seama de.....................

Citește mai departe despre BILETUL DE TRATAMENT BALNEAR

×