x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ce se întâmplă dacă mânânci avocado cât mai des

Ce se întâmplă dacă mânânci avocado cât mai des

19 Sep 2016   •   11:51
Ce se întâmplă dacă mânânci avocado cât mai des

Dacă vrei să slăbești, să menții pielea sănătoasă și să previi boli precum cancer, diabet sau afecțiunile cardiovasculare, atunci trebuie să incluzi în dieta zilnică cel mai sănătos fruct din lume: avocadoul. Avocado are într-o 100 de grame mai mult de 20 de substanțe nutritive, scrie clickpentrufemei.ro.

Avocado are mai mult de 20 de vitamine și minerale în fiecare sută de grame, inclusiv potasiu, care ajută la menținerea sub control a tensiunii arteriale, luteină, care este bună pentru ochi, și acid folic, care este esențial pentru regenerarea celulelor și pentru femei în timpul sarcinii.

Avocado conține complexul de vitamine B:

În plus, avocado este o sursă a complexului de vitamina B, care ajută la prevenirea și combaterea infecțiilor și bolilor. De asemenea, conține și vitaminele C și E, fiind cele care previn dezvoltarea celulelor canceroase.

Conține mai puțin zahăr:

Avocado este scăzut în zahăr. În schimb, conține fibre, care te ajută să te menții sătulă mai mult timp. Un studiu arată că persoanele care beau un fresh pe bază de avocado cu jumătate de oră înainte de prânz, nu le mai este foame pentru cel puțin 3 ore.

×
Subiecte în articol: avocado inima slabit