x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cele mai indicate tratamente naturiste care te scapă de crizele de ulcer

Cele mai indicate tratamente naturiste care te scapă de crizele de ulcer

30 Mai 2017   •   07:20
Cele mai indicate tratamente naturiste care te scapă de crizele de ulcer

Ulcerul de stomac, cunoscut și sub denumirea de ulcer peptic sau gastric, este o leziune deschisă în mucoasa stomacului.


Datorită cantității de acid prezente în stomac, atunci când apar ulcere, acestea sunt adesea extrem de dureroase. Cea mai frecventă cauză a ulcerelor de stomac este bacteria Helicobacter pylori sau H. pylori.

Ulcerele pot fi cauzate de excesul de analgezice, cum ar fi aspirina (Bayer) și antiinflamatoarele nesteroidiene, cum ar fi ibuprofenul (Advil, Motrin) sau naproxenul (Naprosyn), consumul de alcool prea mult, radioterapia și leziunile fizice.

Află Ce legătură este între NAPOLEON BONAPARTE și RETETA MITITEILOR ROMÂNEȘTI? Ce datorează românii lui Napoleon?

Ulcerele de stomac sunt adesea tratate cu antibiotice sau medicamente pentru a reduce, bloca sau neutraliza acidul gastric. Cel mai frecvent simptom al ulcerului de stomac este o senzație de arsură sau o durere în zona dintre piept și ombilic.

Durerea poate dura de la câteva minute până la câteva ore, în funcție de severitatea ulcerului. Alte simptome includ apetitul slab, balonare, indigestie, rahitism, greață, vărsături și pierderea în greutate.

Oamenii de orice vârstă pot avea ulcere gastrice, iar femeile sunt afectate la fel de frecvent ca și bărbații.

Din fericire, există mai multe remedii naturale pe care le puteți utiliza cu ușurință. Tratamentele naturiste se concentrează, de obicei, pe întărirea și protejarea mucoasei stomacale împotriva acizilor. (PM)

Cele mai indicate tratamente naturiste care te scapă de crizele de ulcer

Atât bărbații, cât și femeile ajung să aibă probleme cu stomacul de-a lungul vieții. Vă vom prezenta câteva modalități cum să scăpați de crizele de ulcer.

...........................

Află mai mult AICI

×