x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Consumată moderat, berea nu dăunează sănătăţii. Dimpotrivă! Află în ce afecțiuni e indicată și în ce constă TERAPIA CU BERE

Consumată moderat, berea nu dăunează sănătăţii. Dimpotrivă! Află în ce afecțiuni e indicată și în ce constă TERAPIA CU BERE

17 Iul 2014   •   19:35
Consumată moderat, berea nu dăunează sănătăţii. Dimpotrivă! Află în ce afecțiuni e indicată și în ce constă TERAPIA CU BERE

Studii de dată recentă arată că berea nu îngraşă. Ea este hrănitoare datorită compoziţiei sale, însă dacă este consumată moderat nu îngraşă.

Consumul de bere a crescut în mod spectaculos în ultimii ani. Pentru că este răcoritoare, hrănitoare şi are puţin alcool, este considerată o băutură-aliment.

Istoria berii a început acum 6.000 de ani, când s-a constatat pentru prima oară procesul de fermentaţie a pâinii în amestec cu apa. Astăzi, berea e în topul băuturilor mai mult decât în orice altă etapă istorică. Cu sau fără alcool, berea este băutura care, dacă este consumată cu moderaţie, poate aduce beneficii organismului.

Berea se obţine din ingrediente naturale: drojdie de bere, malţ, hamei, apă. Este bogată în vitaminele B, în fibre şi minerale. Spre deosebire de un suc acidulat, care are în compoziţie coloranţi şi o mare cantitate de zahăr, berea este net superioară din punctul de vedere al calităţii nutriţionale. Acest statut este asigurat de compoziţia sa naturală. Chiar şi faţă de vinul alb berea este considerată mai bună, întrucât conţine o cantitate dublă de antioxidanţi cu rol în prevenirea cancerului şi a bolilor inflamatorii.

Consumul moderat de bere poate reduce riscul apariţiei pietrelor la rinichi, previne constipaţia, reduce colesterolul şi riscul de cancer.

Porţia ideală de bere
Pentru a fi cu adevărat benefică, berea.............................

Citește ARTICOLUL INTEGRAL AICI


×
Subiecte în articol: felicia bere terapii complementare cancer