x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Culorile ne pot vindeca

Culorile ne pot vindeca

08 Dec 2009   •   00:00
Culorile ne pot vindeca

Color Terapia este o modalitate de a folosi culorile prin intermediul luminii polarizate sănătoase ale Bioptronului, pentru a intensifica şi a restabili energia organismului nostru. Color Terapia acţionează asupra organismului, minţii şi spiritului.

Deoarece se adresează cauzelor sănătăţii precare, Color Terapia ajută la stimularea procesului de autovindecare. Poate fi folosită pentru a ne echilibra energiile, pentru a ne proteja starea de sănătate.

Spre deosebire de Terapia cu Lumină, în programele de Color Terapie Bioptron, culorile, obţinute prin ataşarea filtrului de culoare la aparatul medical Bioptron, se aplică pe puncte de acupunctură, segmente de meridiane de acupunctură, zone energetice, zone reflexogene. Energia specifică bioinformaţională penetrează prin aceste zone, generând efecte la distanţă asupra unor procese fiziologice ale organelor interne.

De asemenea, Color Terapie Bioptron acţionează pozitiv şi asupra psihicului. Culorile aplicate variază în funcţie de dezechilibrele ce urmează a fi tratate.

Astfel, Color Terapia Bioptron se bazează pe presupunerea că toate organele au frecvenţe caracteristice şi variaţii ale sănătăţii, iar boala este o reacţie naturală a corpului la epuizare. Epuizarea cauzează o schimbare a frecvenţei de energie, care afectează starea de sănătate a organului. Frecvenţele corespunzătoare fiecărei culori a luminii soarelui - şi celor şapte filtre colorate care se ataşează aparatului medical Bioptron - corespund frecvenţei fiecăruia dintre cele şapte centre principale de energie, cunoscute drept chakre, şi frecvenţei organelor, muşchilor şi oaselor care se găsesc în aceeaşi zonă ca şi chakrele.

Chakrele corespund şi glandelor noastre endocrine, care produc hormoni. Culorile pot fi folosite pentru galvanizarea întregului sistem sau pentru a activa chakrele individuale. Se crede că are un efect puternic asupra părţii fizice, spirituale şi mentale a fiinţei umane.

Un mod reuşit de a vă păstra sistemul holistic armonios şi echilibrat este expunerea fiecărei chakre la culoarea potrivită timp de un minut în fiecare zi, acţionând asupra anumitor afecţiuni, după cum urmează:

n)Indigo - chakra coroanei, folosit pentru insomnie şi lipsă de concentrare
n)Violet - chakra sprâncenei, folosit pentru aseptizare după tratament cosmetic facial şi pentru a calma durerea de cap
n)Albastru - chakra gâtului, folosit pentru dureri de gât şi susţinerea unui discurs public
n)Verde - chakra inimii, folosit pentru stări de şoc şi epuizare
n)Galben - chakra plexului solar, folosit pentru detoxifiere şi o minte limpede
n)Portocaliu - chakra sacrală
n)Roşu - chakra de bază, folosit pentru muşchi contractaţi la entorse

Color Terapia oferă o stare de bine persoanelor care se îngrijesc de sănătatea lor. Folosind cele şapte culori ale spectrului, Color Terapia Bioptron are ca scop echilibrarea şi intensificarea chakrelor şi ajută la stimularea procesului de vindecare a organismului.

 

Avantajele şi beneficiile Color Terapiei:
• Sigur de utilizat pentru adulţi, copii şi animale
• Terapie naturală, noninvazivă şi uşor de folosit
• Efect garantat, indiferent de convingerile personale
• Schimbări lente, dar permanente - o experienţă care vă va schimba viaţa.
• Tratament eficient şi de scurtă durată
• Instrument pe care îl puteţi folosi singuri, oferă un plus de putere personală şi încredere
• Remediu pentru problemele emoţionale, mentale şi fizice
• Color Terapia este concepută pentru a deveni unul dintre tratamentele preferate ale viitorului
• Fabricată în Elveţia
• Filtre colorate unice din sticlă, concepute special

×
Subiecte în articol: terapii complementare