x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să obții silueta perfectă în doar 30 de zile

Cum să obții silueta perfectă în doar 30 de zile

13 Sep 2016   •   11:24
Cum să obții silueta perfectă în doar 30 de zile

Dieta este esențială când vine vorba de obținerea siluetei perfecte, dar ai nevoie și de motivație, dar și de multe ore de fitness. Dar ce faci atunci când trebuie să slăbești într-un timp foarte scurt, află de pe clickpentrufemei.ro.

Iată câteva strategii pe care le poți folosi pentru a ajunge la silueta perfectă în doar 30 de zile:

Pregătește mintea, apoi corpul

Atunci când trebuie făcute modificări în stilul de viață, trebuie să fim pregătite mai întâi mental, mai ales când vine vorba de exercițiile de fitness. Este foarte important să fii mereu motivată, pentru a reuși să faci ceea ce ți-ai propus. În acest caz, sunt recomandate dialogurile cu tine însăți. Vorbește zilnic cu tine, amintește-ți de ce faci ceea ce faci și ce satisfacție vei avea când o să vezi rezultatele.
Exerciții fizice zilnice

Rezervă-ți câte 1 oră în fiecare zi pentru a te plimba sau alerga. În plus, la fel de benefice sunt și exercițiile aerobice. Trebuie practicate exercițiile care ard grăsimile și care cer inspirarea a mai mult oxigen.

Pe lângă alergat, poți combina exercițiile cu datul pe bicicletă sau înotul. Trebuie să fie cele care-ți plac, care te motivează și care au o influență asupra ta. Nu uita că trebuie să fii mereu hidratată.
Ce să mănânci pentru a slăbi în 30 de zile:

1. Spune adio zahărului

Zahărul este cel care le dă alimentelor gustul bun, dulce, dar acestea nu sunt bune atunci când ții dietă. Este foarte greu să slăbești dacă mănânci în continuare alimente care conțin zahăr.
2. Un aliment, un ingredient

Fiecare fel de mâncare ar trebui să conțină un singur ingredient principal, de preferință, o legumă sau un ou. În cazul în care alegi pește, atunci îl vei fierbe sau o să-l prepari la cuptor.

×
Subiecte în articol: silueta dieta regim