x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să scapi de mahmureală în doar 11 minute

Cum să scapi de mahmureală în doar 11 minute

25 Sep 2018   •   14:32
Cum să scapi de mahmureală în doar 11 minute

În timpul unei mahmureli, simptomele pot părea infinite, fiind însoțite și de dorința de a nu mai bea niciodată. Cu toate acestea, există o metodă care promite că te scapă de mahmureală în doar 11 minute, potrivit Daily Mail.

Potrivit profesorului de meditație Rory Kinsella, practica sa de relaxare reprezintă o metodă de succes. 
„Dacă îți aloci câteva minute pentru a te relaxa și pentru a te reîncărca te vei simți mult mai bine. Niciodată nu știi, este posibil să te simți destul de bine încât să faci ceva productiv în acea zi”, a spus acesta. 
Rory Kinsella recunoaște că nu este o soluție perfectă, însă vă va ajuta să treceți peste cele mai grele momente ale mahmurelii. 
„Când avem o mahmureală, cei mai mulți dintre noi ne învinuim pentru că am ajuns în acea stare. Cel mai bun mod de a ne simți mai bine este să scăpăm de orice sentiment de vinovăție și rușine.”, a mai spus acesta. 
Metoda propusă de Rory Kinsella nu este singurul mod de a scăpa de mahmureală, ci poți apela și la unele alimente. 

Apa: elixirul vieții

O noapte plină de alcool poate duce la deshidratare, ceea ce poate cauza dureri de cap în următoarea zi. Unii experți recomandă consumul de apă înainte de culcare, pentru a evita efectele alcoolului, însă este recomandat consumul de multă apă în primele minute după ce te trezești. 

Ceaiul, sucul de fructe și cafeaua

Înainte de a apela la cafea este recomandat, totuși, să încerci ceaiul pentru recuperare. De asemenea, sucul natural de fructe este o idee bună, însă este recomandată evitarea sucurilor de portocale, având o aciditate ridicată, ceea ce poate duce la iritarea stomacului. O altă idee bună este să încerci sucul de la murături. 

Micul-dejun

Chiar dacă prima idee este să iei un mic-dejun consistent, cea mai înțeleaptă decizie este să apelezi la ceva mai ușor: un mic-dejun pe bază de ouă și legume. 


 

×