x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să slăbești 20 de kilograme

Cum să slăbești 20 de kilograme

15 Iun 2016   •   13:26
Cum să slăbești 20 de kilograme

Când ai de slăbit foarte mult, dietele fulger nu sunt indicate, regimul alimentar fiind unul pe termen lung. Iar în acest timp te vei lovi de multe provocări. Experții implicați în procesul de slăbire oferă câteva idei pentru a tăia din numărul de calorii, a învinge în lupta cu foamea și a face mai ușoară trecerea la un program de sport intens, scrie clickpentrufemei.ro.

Mănâncă bine la micul dejun

Oamenii care mănâncă mai mult dimineața și mai puțin seara, tind să piardă în greutate mai ușor. Unele studii sugerează că un mic dejun bogat în proteine ​​- mâncare în special caldă, solidă - te ajută să te simți sătulă mai mult timp și reduce senzația de foame mai târziu.
Păstrează un jurnal foto

Atunci când îți este greu să îți amintești ce ai mâncat în zilele anterioare, un fișier cu pozele făcute meniurilor te va ajuta să ții sub control dieta. De altfel, asta te va stimula să alegi ceva mai ușor.
Folosește o aplicație

Aceste aplicații te ajută să ții sub control regimul, amintindu-ți ce trebuie să mănânci și în ce cantitate.  Astfel, vei fi sinceră cu tine însăși. De asemenea, te ajută să stabilești obiective de pierdere în greutate și de fitness și să urmărești progresul programului.
Încearcă un plan de înlocuire a meselor

Schimbările radicale te pot demoraliza. Încearcă înlocuirea sistematică a meselor, câte una până când le accepți complet, care va da rezultate mai greu, dar sigur.
Scapă de toate alimentele interzise

Nu îți fura singură căciula. Elimină din frigider și din dulapuri toate tentațiile care te pot face să iei „doar o gură” atunci când ți-e poftă. Umple rafturile cu mâncarea sănătoasă, astfel încât îți va fi mai ușor să consumi alimente permise chiar și când ți-e poftă de ceva dulce sau sărat. Pune legumele și fructe proaspete  pe polițe la nivelul ochilor, nu în interiorul unui sertar.

×
Subiecte în articol: sabit dieta regim mancare