x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să topești 15 kilograme în două săptămâni

Cum să topești 15 kilograme în două săptămâni

03 Oct 2016   •   20:42
Cum să topești 15 kilograme în două săptămâni

Vrei o dietă care să te ajute să scapi rapid de kilogramele în plus? Iată un regim care promite că vei „topi“ 15 kg în 14 zile. Sună grozav, nu-i aşa, scrie clicksanatate.ro.

Ce nu ai voie pe parcursul acestui regim alimentar

Dacă vrei să ajungi la rezultatele promise, trebuie să elimini din regimul tău alimentar pentru următoarele 14 zile alimentele care conţin carbohitraţii nocivi şi să nu încalci sub nicio formă această regulă.

Aşadar, nu vei mai avea voie să mănânci prăjituri (de fapt, trebuie să nu mai mănânci niciun fel de dulce), produse de patiserie, covrigei, biscuiţi, pâine, chipsuri, sucuri, alcool. În plus, nu ai voie să bei nici cafea. De asemenea, trebuie să elimini şi lactatele (mai puţin iaurtul grecesc).

Reguli de aur

Pe de altă parte, este bine de ştiut că nu ai voie să mai mănânci ABSOLUT NIMIC după ora 19:30. Asta până la ora 8 de dimineaţă.
Ce poţi mânca în cele două săptămâni de dietă

În fiecare dimineaţă, imediat după ce te-ai trezit, pe stomacul gol, bea un pahar cu apă în care să storci şi jumătate de lămâie.

Exemplu de meniu pentru o zi

Pentru micul dejun alege un ou fiert şi un iaurt grecesc sau un smoothie făcut din: un iaurt grecesc, 1/2 banană, 1 lingură cu seminţe de in măcinate şi puţină apă dacă doreşti să fie mai subțire. De preferat este să alternezi aceste două opţiuni, adică o zi să mănânci ou şi iaurt, iar în alta să bei smoothie-ul.

×
Subiecte în articol: kilograme dieta slabit regim