x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să tratezi hernia de disc fără operație

Cum să tratezi hernia de disc fără operație

16 Mai 2016   •   14:48
 Cum să tratezi hernia de disc fără operație

Dacă până acum vorbeam despre hernia de disc făcând referire la persoanele cu vârste între 40-50 de ani,  astăzi  această  afecţiune este întâlnită  la  persoane  din  ce  în  ce  mai  tinere, scrie clicksanatate.ro.

Stilul  de  viaţă preponderent sedentar, neatenţia acordată posturii la birou sau chiar în timpul somnului, acumularea de toxine  sau moștenerile  genetice  sunt  toate  cauze  ale  herniei  de  disc  timpurii,  pentru  care tratamentul standard  în  cazuri avansate  este  cel chirurgical.
 
Aproape  90% din populaţie se confruntă cel puţin o dată cu un episod de durere de spate, astfel că incidenta acestei patologii a devenit o problemă recurenta şi de o reală importanţă pentru societatea modernă.
 
În termeni medicali hernia de disc este o afecţiune prin care o parte din discul intervertebral face presiune pe măduva spinării şi rădăcinile nervoase, ce genereza durere şi sensibilitate musculară. Debutul herniei de disc este adesea marcat de instalarea lombalgiei sau a altfel numitelor dureri de spate.  
 
Tehnologia Nanopulse – procedura minim invazivă, vine în ajutorul celor ce suferă de  această  afecţiune a sistemului osos cu o nouă abordare  holisticăşi non-invazivă de recuperare rapidă– dispozitivul  PAPIMI, ce funcţionează pe bază de impulsuri electromagnetice ce au  o duratăfoarte scurtă de atac (instantanee), însă sunt foarte puternice.
 
Este vorba despre un  generator  de  impulsuri  electromagnetice  ce  nu  se  limitează  doar  la  tratamentul şi recuperarea diverselor afecţiuni, ci este o modalitate extraordinar de eficientă pentru menţinerea stării de  sănătate. 

×