x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum scapi cel mai ușor de bătături

Cum scapi cel mai ușor de bătături

12 Iul 2016   •   22:05
 Cum scapi cel mai ușor de bătături

Cu această pudră-minune pentru sănătate poți rezolva o mulțime de probleme ale pielii, cum sunt bătăturile neplăcute și dureroase. De asemenea, cu bicarbonat poți să refaci și pielea crăpată a călcâielor. Trebuie să-l folosești, dacă vrei să-ți etalezi noile tale sandale în tendințe, scrie clickpentrufemei.ro.

Seara, timp de două săptămâni, încearcă să-ți masezi zonele cu probleme ale picioarelor cu bicarbonat de sodiu și vei vedea îmbunătățiri ale pielii demne de luat în considerare. O să te întrebi cum de nu ți-a dat prin cap să apelezi la această pudră până acum.

Cu siguranță ai încercat o mulțime de unguente, care promiteau să îmoaie bătăturile și să refacă pielea uscată a călcâielor. Unele au avut ceva efecte pozitive, dar nu au fost chiar ieftine. E timpul să încerci și altceva.

Însă, înainte, asigură-te că încălțămintea este potrivită pe calapodul piciorului tău. Dacă ai talpile late, oasele proeminente sau ai probleme cu varicele, sunt șanse mari să suferi din pricina bătăturilor. Evită încălțămintea incomodă, mai întâi, și apoi apelează la remedii naturiste.

Poți folosi următorul remediu și când îți simți picioarele umflate și grele la final de zi.
Cum prepari soluția cu bicarbonat

Îți faci masaj la picioare cu o pastă din cinci lingurițe de bicarbonat, pe care le amesteci cu foarte puțin șampon și 10 picături de ulei esențial de levănțică.

Tot ce ai de făcut, ca să obții un efect mai bun și rapid, este să înmoi pielea picioarelor. Pentru asta, este indicat să stai cu ele în apă fierbinte, cât suporți de caldă, vreme de cinci minute. 

×