x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Curățarea sângelui și a organismului de toxine, primul pas spre... reîntinerire

Curățarea sângelui și a organismului de toxine, primul pas spre... reîntinerire

07 Apr 2020   •   09:53
Curățarea sângelui și a organismului de toxine, primul pas spre... reîntinerire

Helațioterapia este, între toate practicile de medicină tradițională, poate cea mai puțin cunoscută. 

„Mai întâi, ar trebui să spunem că Helațioterapia sau Metoda Helațio este aplicată cu succes, în lume, pentru tratarea suferinzilor de atac vascular cerebral, a persoanelor cu diferite boli cardio-vasculare. Dar e recomandată și în terapia diabeticilor și a celor care prezintă o circulație periferică deficitară sau au suferit pierderi de memorie. Helațioterapia mai este recomandată și acelora care și-au intoxicat organismul cu tutun și alcool ori acelora care au fost afectați de toxicitatea mediului înconjurător și/sau suferă de intoxicare cu metale grele”, spune dr. Codruț Țuțu.

Helațioterapia se practică de mii de ani. În Egiptul Antic era cunoscută și arheologii au găsit dovezi cu privire la folosirea metodei Helațio în tratarea diferitelor boli. Metoda a fost „redescoperită” la jumătatea secolului XX, când proprietățile curative ale Helațioterapiei au fost confirmate. În anii ’40-’50, această metodă a făcut subiectul mai multor studii, atât ca metodologie, cât și ca efecte asupra organismului uman. Iar de atunci a cunoscut o dezvoltare și recunoaștere globale.

Helațioterapia – cum se face?

Teoretic, este vorba despre curățarea sângelui de toxine. Atunci când...............

Citește mai departe AICI

×