x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare De ce trebuie neapărat să folosești apă termală

De ce trebuie neapărat să folosești apă termală

12 Oct 2016   •   17:06
 De ce trebuie neapărat să folosești apă termală

Poluarea, dieta nesănătoasă, fumatul și alți factori nocivi, cum sunt parabenii și substanțele chimice din produsele cosmetice, pot îmbătrâni înainte de vreme pielea. Ca să previi un astfel de efect dramatic, ai grijă să nu-ți lipsească din casă apa termală, scrie clickpentrufemei.ro.

În special pielea sensibilă are multe de îndurat, indiferent de sezon și de capriciile lui. De aceea, trebuie să-i oferi îngrijire specială, iar cel mai important pas este curăţarea, care se face seara, înainte de culcare şi dimineaţa, înainte de aplicarea machiajului. În felul acesta machiajul îşi păstrează prospeţimea pentru mai mult timp, deoarece impurităţile şi sebumul sunt îndepărtate.
Așa îți îngrijești corect tenul

Când îți cureți tenul și îndepărtezi toate impuritățile de pe suprafața ei, folosește produse delicate, blânde, care să nu agreseze. Apoi, ca să asiguri starea de bine a pielii în fiecare zi, fă masaje cu apă termală, pentru că are proprietăţi calmante, antiinflamatorii și care nu irită tenul.

De ce dermatologii și comesticienii recomandă folosirea cât mai des a apei termale? Pentru că aceasta oferă protecţie, prospeţime şi vitalitate pielii sensibile, alergice sau iritate.

De obicei, apa termală este bogată în bicarbonat de sodiu şi calciu, oferind tonifiere şi echilibru natural pielii.

×
Subiecte în articol: apă termală ten hidratare