x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Detoxifiere de primăvară și 2-3 kilograme în minus!

Detoxifiere de primăvară și 2-3 kilograme în minus!

de Tudor Cires    |    09 Apr 2014   •   11:53
Detoxifiere de primăvară și 2-3 kilograme în minus!

Primăvara și-a intrat demult în drepturi – calendaristic, suntem la jumătatea anotimpului - și acum este momentul să dăm jos 2-3 kilograme. Şi nu trebuie să ţinem o dietă drastică, ci este suficient să apelăm la proprietăţile plantelor.

Iată cum, în trei pași, putem să atinge două scopuri: detoxifierea organismului și eliminarea câtorva kilograme care ne stânjenesc.

Primul obiectiv presupune eliminarea excesului de apă şi a toxinelor. În acest scop, sunt recomandate plantele cu efecte diuretice: ortosifon, măceşe, păpădie, mătase de porumb. Cu una dintre aceste plante preparăm o infuzie (o linguriţă la 250 ml apă), pe care o bem dimineaţa, sau putem procura de la plafar capsule ce conţin pulbere din plante. Datorită proprietăţilor diuretice foarte puternice, aceste plante sunt indicate şi în cazul celor care suferă de edeme (umflături la nivelul mâinilor şi picioarelor), cauzate de retenţia de apă.



Al doilea obiectiv vizează reducerea cantităţii de grăsimi asimilate. Citește mai departe ca să afli cum trebuie să procedezi ca să îți detoxifici organismul și să dai jos 2-3 kg în același timp.

Ar putea să te intereseze și:

Andivele și cura de slăbire

Ardeiul iute și arderea grăsimilor – mit sau realitate?

Scăldatul în lumina soarelui, dimineața, te ajută să-ți menții greutatea




×
Subiecte în articol: felicia