x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Dieta cu struguri. Slăbești rapid și ușor

Dieta cu struguri. Slăbești rapid și ușor

12 Iun 2016   •   16:29
 Dieta cu struguri. Slăbești rapid și ușor

Când am auzit despre acest regim, eram sigură că nu o să dea rezultatele promise. Știam despre struguri că sunt fructe interzise în regimurile de slăbire. Însă, după ce am vazut cât este de eficientă această dietă, mi-am schimbat rapid părerea, scrie clicksanatate.ro.

Garantat, în urma acestui regim, urmat cu strictețe,după numai trei zile vei slăbi două kilograme și jumătate, iar dacă doreşti să slăbeşti mai mult, trebuie să urmezi regimul o săptămână. În cele 7 zile vei scăpa de 5 kg.
 
Avantajele acestei diete este că nu te vei înfometa. Ai voie să mănânci și pește, lactate și carne de pui. Așa că, este destul de sățioasă.
 
Strugurii asigură o bună hidratare a organismului, în timp ce zaharurile din compoziţia strugurilor îţi potolesc rapid senzaţia de foame. Cu ajutorul acestui regim, nu numai că vei slăbi, dar și îți vei detoxifia organismul.
 
Ziua 1
 
Micul dejun: 100 de grame de brânză de vaci degresată cu verdeață, două felii de pâine neagră sau graham şi 200 de grame de struguri.
 
Gustare: Un pahar de suc făcut din struguri.
 
Prânz: 200 de grame de piept de pui preparat la aburi, grătar sau fiert, 50 de grame de brânză de vaci degresată amestecată cu 100 de grame de iaurt şi două linguri de lapte, condimentată cu sare şi piper şi 150 de grame de struguri.
 
Gustare: 100 de grame de struguri.
 
Cină: 300 de grame de varză fiartă aproximativ 20 minute cu o lingură de unt, iar la final de amestecă cu 200 de grame de struguri şi se mai lasă la foc încă cinci minute, plus 200 de grame de file de peşte făcut la cuptor sau fript pe grătar
 

×