x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Dieta-minune cu apă caldă: Nu trebuie să renunţi la mâncare pentru a slăbi

Dieta-minune cu apă caldă: Nu trebuie să renunţi la mâncare pentru a slăbi

10 Dec 2018   •   21:10
Dieta-minune cu apă caldă: Nu trebuie să renunţi la mâncare pentru a slăbi

Dieta cu apă caldă băută când trebuie și cum trebuie poate face minuni, după cum, la fel de simplu, poate fi și periculoasă atunci când exagerăm.

Trebuie deci să știți mai multe despre cum se face corect și ce regim trebuie să urmați.

Un pahar cu apă caldă băut pe stomacul gol ajută la pierderea kilogramelor mai repede și mai sănătos decât alte metode de slăbire.

Dieta cu apă caldă provine din medicină tradițională chineză și implică un consum de apă caldă, nu mai mult de un pahar la început, cu înghițituri mici, timp de o săptămână, dimineață, pe stomacul gol, imediat ce ne-am trezit.

Dieta este atât de simplă și de eficientă încât poate genera îndoieli.

Cum funcționează dieta cu apă caldă

Ajunsă în stomacul gol, apa caldă va fi ușor absorbită, ajungând în sânge. În doar câteva minute, ea va spăla toate organele afectate de deșeuri. Cura este indicată în toate afecțiunile digestive, hepatice, renale, neurologice, circulatorii și canceroase.

Kilogramele în plus dispar repede cu această dietă, care nu presupune însă nici înfometare, nici anularea meselor și nici înlocuirea cu mai multă apă caldă.

Ce trebuie să faci

................................

Află cum trebuie să ții DIETA CU APĂ CALDĂ

×