x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Energia vindecătoare

Energia vindecătoare

de Oana Antonescu    |    18 Mar 2008   •   00:00

Se descrie drept un om obişnuit. Nu are capacităţi extrasenzoriale, nu este telepat şi nu vede aura energetică. A învăţat să stăpânească bioenergia, dar oricine îşi poate însuşi această terapie neconvenţională, susţine el, Tiberiu Molnar, unul dintre cei mai buni bioenergoterapeuţi din România şi chiar din Europa.

Se descrie drept un om obişnuit. Nu are capacităţi extrasenzoriale, nu este telepat şi nu vede aura energetică. A învăţat să stăpânească bioenergia, dar oricine îşi poate însuşi această terapie neconvenţională, susţine el, Tiberiu Molnar, unul dintre cei mai buni bioenergoterapeuţi din România şi chiar din Europa.

 

 

 

Sunt multe motive care aduc bolnavii în cabinetul bioenergoterapeutului. Unii dintre ei, mai sceptici, apelează la Tiberiu Molnar abia după ce medicina alopată îşi dovedeşte limitele. În asemenea cazuri, bioenergoterapia este pentru mulţi bolnavi o ultimă speranţă. Alţii sunt însă mai încrezători, fie pentru că ştiu mai multe despre această formă de terapie, fie pentru că au aflat de la alţi bolnavi despre efectele ei benefice. Principiul terapiei cu energie este simplu. Fiecare fiinţă vie posedă un câmp energetic. Nu este nici pe departe o ipoteză nouă. La fiinţele umane, acest câmp energetic este întreţinut de psihic şi poate fi influenţat de gândire, de diferitele stări sufleteşti sau de câmpul energetic al unei alte persoane. Câmpul energetic, la rândul lui, controlează starea de sănătatea a organismului nostru. Orice boală de care suferim are la origine un dezechilibru energetic. Un bioenergoterapeut poate corecta acest câmp energetic, având efect pozitiv asupra sănătăţii fizice. Această echilibrare energetică aduce cu sine ameliorarea şi chiar vindecarea completă a multor boli.

 

 

Încredere în sine

“Nu este important să crezi în terapie sau în terapeut”, spune bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar. Mai importantă este încrederea în sine pentru a rezolva o problemă de sănătate. Medicii alopaţi nu resping reechilibrarea energetică, fiindcă bolnavii nu trebuie să renunţe la tratamentul medicamentos, iar terapia nu foloseşte nici un fel de substanţe cu administrare orală sau injectabilă, prin urmare nu este în nici un fel periculoasă. Nu necesită nici măcar un regim alimentar special, ne asigură Tiberiu Molnar. Absolut nimic nu trebuie schimbat în viaţa de zi cu zi a bolnavului care merge la şedinţe de bioenergoterapie.

 

 

 

Poate părea surprinzător, dar terapeutul Tiberiu Molnar nu percepe vreo taxă pentru ceea ce face. Pacienţii cu care am stat de vorbă confirmă acest lucru. Bolnavii care intră în cabinetul lui Tiberiu Molnar sunt bogaţi şi săraci, femei, bărbaţi, copii, care au în comun cuvântul boală. Iar pentru a ajunge la terapeut nu este nevoie decât de o programare la numărul 0722.55.88.76.

 

 

Infertilitate


Din ce în ce mai multe solicitări vin din partea femeilor cu probleme de infertilitate, a constatat terapeutul. Aurelia S. a umblat de la un doctor la altul şi a făcut toate investigaţiile posibile pentru a afla cauza infertilităţii ei, însă nu a reuşit să o descopere. “În 2004 am recurs de cinci ori la inseminări artificiale, dar fără succes. Un an mai târziu am aflat de Tiberiu Molnar şi am venit la o serie de şedinţe. Se întâmpla aceasta în ianuarie. În februarie am aflat că sunt însărcinată. Când am decis să am un al doilea copil, în 2006, am revenit la şedinţele de bioenergoterapie. Acum, sunt mama a doi copii frumoşi şi sănătoşi”, povesteşte Aurelia.

 

 

Dar infertilitatea este doar una dintre problemele pe care bioenergoterapia le rezolvă. Tiberiu Molnar a tratat epilepsia, reumatismul, ulcerul, sinuzita, diabetul, litiaza biliară şi chiar cancerul. Peste 80% dintre pacienţii care i-au trecut pragul s-au vindecat de bolile care le aduceau suferinţă.

 

 

Ioan D. este un caz recent tratat de bioenergoterapeut. În toamna anului trecut a efectuat analizele anuale şi a descoperit că are două chisturi hepatice şi prostata mărită în volum. Despre Tiberiu Molnar aflase nu cu mult timp în urmă şi, deşi sceptic, a încercat terapia cu energie despre care auzise. “Înainte de a începe şedinţele, aveam o senzaţie de pietre la bilă, de presiune în zona abdominală, iar plimbările nocturne la baie erau foarte dese. Am mers la o singură serie de şapte şedinţe şi toate neplăcerile au dispărut. Tibi, cum îi spun eu, are mâini de aur”, spune cu convingere Ioan D.

 

 

 

TERAPEUTUL. La 15 ani, ajutat de exerciţiile descrise de Jose Silva în cartea sa, “The Silva Mind Control Method”, Tiberiu Molnar a învăţat primele noţiuni despre bioenergie. A continuat să studieze singur şi în primă fază a aplicat terapia pe colegilor de la şcoală şi vecinilor. La 17 ani a obţinut titlul de Maestru Extrasens, categorie internaţională, iar la 18 ani a absolvit cursul “Silva Mind Control”. Doi ani mai târziu, a experimentat o tehnică proprie de terapie, care s-a dovedit eficientă în tratamentul a numeroase afecţiuni. În prezent are două cabinete: la Viena şi la Bucureşti (0722 55 88 76)002E

×