x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Modul simplu prin care poți scăpa de insomnie

Modul simplu prin care poți scăpa de insomnie

21 Feb 2018   •   16:54
Modul simplu prin care poți scăpa de insomnie

Trezitul în mijlocul nopții poate fi foarte neplăcut și frustrant. Potrivit specialiștilor, aproximativ 42% din totalul oamenilor din SUA experimentează această problemă, scrie healthyfoodteam.com

Principalul motiv al insomniei este reacția biochimică puternică ce are loc între hormonii responsabili pentru stres din corp.

Din fericire, există o metodă simplă, dar eficientă pentru cei care au de-a face cu insomnia frecvent. Remediul conține doar sare și zahăr, dar oferă efecte fantastice, după cum afirmă sursa citată.

Aceste două ingrediente sunt necesare pentru corp și pentru metabolism, în condițiile în care sunt responsabile pentru reglarea nivelul de hormoni responsabili pentru stres, cât și pentru refacerea energiei.

Sarea și zahărul acționează ca niște încărcătoare pentru celule, în condițiile în care glucoza este necesară pentru mitocondrie, în timp ce echilibrul sănătos de sodiu din fluidele intercelulare are ca rezultat energia necesară corpului și o respirație corespunzătoare.

Mai mult, zahărul trimite un semnal corpului prin care îi spune că nu mai este necesar să elibereze hormoni responsabili pentru stres, iar sarea menține echilibrul mecanismelor homestatice.

Acesta este modul prin care îți poți prepara leacul împotrica insomniei:

Ingrediente:

  • 2 lingurițe de sare roz din Himalaya
  • 2 lingurițe de zahăr brun
  • 5 lingurițe de miere

Mod de preparare: Trebuie să amesteci toate ingredientele într-o pungă de plastic până se omogenizează. Se consumă înainte de somn. Dacă te trezești în mijlocul nopții, pune o linguriță din amestec sub limbă și lasă-l să se dizolve.

 

×
Subiecte în articol: insomnie leac tratament remediu