x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Inima iubeşte păducelul

Naturisme. Inima iubeşte păducelul

28 Aug 2016   •   18:05
Naturisme.  Inima iubeşte păducelul
Sursa foto: MykolaIvashchenko/Getty Images/iStockphoto

Este cunoscut faptul că magneziul este elementul din Tabloul lui Mendeleev care face bine cordului. De asemenea, în popor se auzise că planta păducel este potrivită pentru alungarea necazurilor la inimă. O firmă farmaceutică a realizat nişte capsule Păducel & Magneziu recomandate în tulburările cardiace de natură nervoasă. Aceste capsule naturale sunt utile şi în tratarea hipertensiunii şi extrasistolelor, acele derapaje ale ritmului inimii.

Ceai verde în capsule

Populaţia din Asia consumă mult ceai verde şi statisticile subliniază că acest obicei menţine starea de tonus, de sănătate. Dar nu poţi să bei cantităţi considerabile de ceai verde şi de aceea a apărut un produs care taie acest dezavantaj. În capsule ceaiul verde poate fi combinat şi cu vitamina C, astfel i se sporesc atuurile. Capsulele de Ceai Verde & Vitamina C ajută la scăderea în greutate a celor graşi, în acelaşi timp jucând şi rolul de antioxidant.

Orzul  tonifică organismul

Iată că o plantă la care nu te aşteptai sporeşte puterea omului, pofta lui de viaţă, măreşte tonusul. Este vorba de orzul verde care ştie să lupte  cu oxidarea adusă de radicalii liberi, luptă cu “ruginirea”  organismului. Capsulele de Orz Verde sunt antioxidante şi tonifiante.

Protecţia ficatului

Ficatul nu doare; se înşeală cei ce se vaită că-i înţeapă ficatul. Ficatul în suferinţă dă alte semnale, mai vagi, imprimă o stare de oboseală, de sărăcie de energie. O firmă a extras silimarina din plante punând-o să potejeze ficatul. Capsulele Silimarină Forte  sunt recomandate ca hepatoprotector.

 

×