x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Soc şi mesteacăn, în luptă cu kilogramele

Naturisme. Soc şi mesteacăn, în luptă cu kilogramele

23 Iul 2016   •   21:15
Naturisme. Soc şi mesteacăn, în luptă cu kilogramele

Capsulele Siluetă Perfectă Controlul Greutăţii M101 se recomandă în cura de slăbire. Favorizează arderea grăsimilor şi procesul de generare a energiei la nivel celular, scad lipidele şi colesterolul şi elimină toxinele prin diureză şi laxaţie. Acest supliment alimentar este compus din frunze de ceai verde, frunze de soc şi mesteacăn şi extract de Garcinia cambogia.

Plante pentru curăţarea ficatului

Frunzele de armurariu şi rădăcinile de păpădie compun un sirop numit Curăţarea Ficatului D93 care se ia în doze de 1-2 linguri de 2 ori pe zi. Complexul detoxifică şi protejează ficatul, reduce încărcarea grasă a ficatului, stimulează buna funcţionare a vezicii biliare, favorizează digestia grăsimilor şi normalizează transaminazele.

Confortul în menopauză

Capsulele Menopauza G81 conţin extracte din plantele Talpa Gâştii şi Lemn dulce, dar şi din trifoi roşu şi salvie. Aceste capsule ajută la menţinerea confortului fizic şi psihic al femeilor la menopauză.

Sirop pentru creşterea imunităţii

Siropul poartă denumirea de Imunitate cu Miere, Propolis şi Vitamina C - F149. El ajută la apărarea naturală a organismului, este un suport pentru sistemul imunitar şi un tonic general. Conţine miere, propolis, vitamina C şi extracte de echinaceea, din fructe de cătină, din rădăcină de ginseng şi din sovârv.

×
Subiecte în articol: soc mesteacan socul kilograme naturisme