x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Nouă alimente pentru un abdomen perfect plat

Nouă alimente pentru un abdomen perfect plat

22 Iul 2016   •   17:09
Nouă alimente pentru un abdomen perfect plat

Exista alimente care te pot ajuta sa ai un abdomen plat. Sunt cele mai bune alegeri pentru ca, pe langa faptul ca sunt veritabili ucigasi ai grasimii abdominale sustin si procesele de digestie, dar previn si acumularea de gaze intestinale, scrie ziarulring.ro.

1. Piureuri de fructe. Fructe transformate sub forma de piure sunt o solutie excelenta pentru hidratare, dar sunt si unul din solutiile care te ajuta sa ai una adomen plat. Fierbe pentru cateva minute fructele, dar niciodata mai mult de cinci minute. Este ideala sa le pui direct in apa clocotita si apoi sa astepti alte cinci minute. Scoate-le lasa-le sa se racoreasca si paseaza-le cu un blender. Adauga putin suc de lamaie si gheata pisata si vei avea cele mai bune si mai sanatoase bauturi.

2. Pesto. O combinatie de nuci, ulei de masline si busuioc verde este garnitura ideala pentru paste, verdeturi si salate. In plus te ajuta sa ai un abdomen plat.

3. Legume proaspete, la cuptor sau pe gratar. Poti manca orice cantitate de legume coapte. Evita cartofii si morcovii, pentru ca au mai mult amidon si mai mult zahar. In rest toate celelelate pot fi coapte sau puse la gratar. Cele mai bune alegeri: telina, ceapa, dovleceii, dovleacul, rosiile, ardeii, varza, vienetele si conopida.

Continuarea, pe ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: abdomen alimente fitness abdomen plat