x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Obişnuieşti să bei apă cu lămâie dimineaţa? Adaugă acest ingredient data viitoare

Obişnuieşti să bei apă cu lămâie dimineaţa? Adaugă acest ingredient data viitoare

15 Oct 2016   •   18:51
Obişnuieşti să bei apă cu lămâie dimineaţa? Adaugă acest ingredient data viitoare
Sursa foto: pixabay.com

Este recomandat consumul unei lămâi întregi, cu tot cu coajă, pentru a obţine toate substanţele nutritive ale acestui fruct, sau puteţi încerca următoarea reţetă de apă cu lămâie, pentru a vă îmbunătăţi starea generală de sănătate.

Luaţi câteva lămâi şi tăiaţi-le pe jumătate. Stoarceţi puţin suc într-un pahar cu apă, apoi radeţi coaja de lămâie şi puneţi-o în pahar. Adăugaţi apă fierbinte, sau gheaţă până umpleţi paharul şi amestecaţi foarte bine.

Beţi un pahar în fiecare dimineaţă, înainte de micul-dejun, iar corpul se va simţi mai energic în câteva minute. Va accelera metabolismul, va trata problemele de constipaţie, cele legate de retenţia de apă din organism şi ajută la detoxifierea organismului şi la întărirea sistemului imunitar, scrie healthyfoodhouse.com.

Lămâile sunt unele dintre fructele cu cele mai mari şi mai multe beneficii pentru corpul uman, fiind o sursă bogată de vitamina C, iar sucul de lămâie este revigorant, pentru că aceste fructe conţin şi electroliți, cupru, magneziu și potasiu.

×