x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei: Biscuiţi cu măr şi scorţişoară

Produsul zilei: Biscuiţi cu măr şi scorţişoară

12 Dec 2008   •   00:00
Produsul zilei: Biscuiţi cu măr şi scorţişoară

Biscuiţii GliAironi cu măr uscat, scorţişoară şi seminţe de pin sunt produşi din ingrediente certificate ecologic, după o reţetă tradiţională italiană.

La prepararea acestor biscuiţi s-a folosit un sitem original de consevare – IpoDry – care permite să se menţină nealterate caracteristicile fizice şi nutritive ale produselor, fără utilizarea conservanţilor. Prin această tehnologie se evită contactul alimentului cu aerul, oxidarea şi absobţia de umiditate, şi garantează prospeţimea produsului timp de doi ani.

GliAironi este o marcă a producătorului italian de cereale Risi & Co. Firma îşi are sediul în regiunea Piemont, considerată “inima” producţiei de orez din Europa, şi aparţine familiei Perinotti, care se ocupă de agricultură de cinci generaţii. Michele Perinotti foloseşte metode tradiţionale de producere a cerealelor, cu impact minim asupra mediului, şi fără a recurge la îngrăşăminte chimice, atât de des asociate cu producţia alimentelor moderne. Perinotti colaborează cu Fundaţia Slow Food pentru biodiversitate în ceea ce priveşte instruirea producătorilor din ţările sărace pentru îmbunătăţirea calităţii produselor din orez.

×
Subiecte în articol: bio