x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Rădăcina unei plante, mai eficientă decât CHIMIOTERAPIA. Distruge celulele canceroase, fara efecte secundare

Rădăcina unei plante, mai eficientă decât CHIMIOTERAPIA. Distruge celulele canceroase, fara efecte secundare

01 Mar 2017   •   11:01
Rădăcina unei plante, mai eficientă decât CHIMIOTERAPIA. Distruge celulele canceroase, fara efecte secundare
Sursa foto: vitanovski/Getty Images/iStockphoto

 Un studiu realizat la Universitatea Windsor, Canada, în cadrul Departamentului de Chimie și Biochimie a ajuns la rezultate incredibile, oferind speranțe bolnavilor de cancer. Cercetarea, intitulată “Natural News” a relevat că rădăcina de păpădie distruge celulele canceroase din corp, fără a avea efecte adverse asupra celulelor sănătoase.

Oamenii de știință au descoperit că această rădăcină este mai eficientă decât chimioterapia, scrie www.healthyfoodhouse.com. Iar acesta nu este singurul efect benefic, păpădia fiind un eficient diuretic, care stimulează secreția de bilă, reduce colesterolul, curăță ficatul și luptă împotriva alergiilor.

Păpădia este bogată în vitamine și minerale esențiale, precum vitamina C, fier, calciu, potasiu, vitamina B6, tiamină, riboflavină, acid folic și magneziu.

În plus, conține aproximativ 553% din doza necesară de vitamina C și 110% din doza zilnică de vitamina A.

John Di Carlo, 72 ani, a fost persoana care a dovedit eficiența acestei rădăcini. În lupta cu cancerul a fost supus unui tratament cu citostatice intens și agresiv, care nu a dat rezultate. Medicii nu îi mai dădeau nicio șansă după trei ani de luptă împotriva bolii și, în ciuda acestui fapt, bărbatul a început să bea ceai din rădăcină de păpădie.

Conform Natural News, după patru luni de „tratament”, bărbatul și-a revenit în mod miraculos.

×
Subiecte în articol: chimioterapia păpădie cancer