x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediu natural puternic care scade colesterolul şi reglează tensiunea arterială

Remediu natural puternic care scade colesterolul şi reglează tensiunea arterială

14 Iul 2018   •   11:13
Remediu natural puternic care scade colesterolul şi reglează tensiunea arterială

Plantele cu proprietățile lor medicinale nu au fost lăsate pe pământ întâmplator, ci tocmai pentru a ne folosi de ele în tratarea şi prevenirea bolilor.

Multe dintre ele şi-au dovedit eficienţa în timp, reprezentând secole de-a rândul, singura variantă la îndemâna oamenilor în lupta cu bolile.

Deşi astăzi avem alternativa medicamentelor, nu trebuie să neglijăm . Datorită puterii lor de vindecare, remediile naturale au câștigat popularitate în întreaga lume, iar efectele lor benefice au fost confirmate prin cercetare științifică.

Unul dintre cele mai cunoscute remedii este cel pe bază de usturoi, ghimbir și miere.

Emilio Stefan, un nutriționist italian, spune că cercetările sale au arătat că usturoiul, mierea şi ghimbirul sunt, fără îndoială, unele dintre alimente magice ale naturii.

Fiind o combinație de ingrediente naturale acest remediu are atribute de "medicament" cu proprietăți antiinflamtorii și antioxidante. Graţie ingrdientelor sale, acest medicament natural este recomandat în tratarea a opt afecțiuni: artrită, astm, hipertensiune arterială, colesterol crescut, dureri de cap, dureri de dinți, ulcer gastric şi obezitate.

Acest remediu natural combină proprietățile medicinale ale ghimbirului, usturoiului, mierei și a altor ingrediente, cum este oțetul de mere. În plus, amestecul are o valoare nutritivă ridicată, motiv pentru care poate fi considerat un elixir pentru viața veșnică, deoarece protejează organismul de cele mai comune afecțiuni, care pot duce la dezvoltarea de boli și mai grave.

Citește și 

Ingrediente:

-125 de ml de suc de lămâie
-125 de ml de suc de ghimbir
-25 căței de usturoi
-o cană de oțet de mere
-340 gr de miere de albine

Mod de preparare:

.......................

Citește mai departe cum se prepară

×