x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Renunțați la medicamentele costisitoare! Acest remediu natural combate hipertensiunea și reduce nivelul colesterolului

Renunțați la medicamentele costisitoare! Acest remediu natural combate hipertensiunea și reduce nivelul colesterolului

11 Apr 2016   •   14:53
Renunțați la medicamentele costisitoare! Acest remediu natural combate hipertensiunea și reduce nivelul colesterolului

Alimentația incorectă, stresul și oboseala cotidiană duc nu doar la îngrășare, ci și la creșterea nivelului colesterolului și a tensiunii arteriale, probleme pe care, de cele mai multe ori, încercăm să le soluționăm cu diverse pastile, pilule, tratamente medicamentoase.

Alegerea ideală ar fi să ne schimbăm stilul de viață și să utilizăm remedii naturale. Ghimbirul, usturoiul și mierea sunt printre cele mai eficiente ingrediente.

Potrivit healthyfoodhouse.com, tratamentul natural care le combină combate hipertensiunea, elimină colesterolul rău și întărește sistemul imunitar.

 

Ingrediente:

  • O linguriță miere
  • O lingură oțet de mere
  • Un cățel de usturoi (dat prin răzătoare)
  • O lingură suc de lămâie
  • O bucată de ghimbir proaspăt (dat prin răzătoare)

 

Metodă de preparare:

„Medicamentul” nu necesită un proces complex de preparare. Trebuie doar să introduceți toate ingredientele în blender și să le amestecați până obțineți o pastă omogenă.

Utilizare:

Mixtura trebuie consumată în maxim 5 zile de la data preparării. Se ia câte o linguriță înainte de prima și de ultima masă a zilei, dar niciodată nu trebuie consumate mai mult de trei „doze” într-o singură zi. Efectele sunt vizibile după șapte zile de tratament.

×