x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Sucul care previne inflamația cronică

Sucul care previne inflamația cronică

16 Apr 2016   •   12:55
 Sucul care previne inflamația cronică

Inflamația cronică este precursorul multor probleme de sănătate, cum sunt artrita sau bolile de inimă și diabet. De aceea, un tratament natural prin care să o reduci este mai mult decât necesar, scrie clickpentrufemei.ro.

Inflamația cronică este prezentă în toate bolile și, în multe cazuri, de exemplu în bolile de inimă, este chiar cauza directă a acestora. Oamenii de știință spun că inflamația cronică este cauzată de consumul prea mare de alimente nesănătoase.

Din fericire, există câteva alimente, precum șofranul și ghimbirul, care au proprietăți de vindecare incredibile, iar atunci când sunt combinate, sunt mai eficiente decât orice medicament recomandat în reducerea inflamației cronice. Iată o modalitate simplă și delicioasă prin care te poți bucura de beneficiile acestor două ingrediente.
Suc de ghimbir, turmeric și morcov

Mai multe studii arată că turmericul poate trata peste 100 de afecțiuni, inclusiv inflamația cronică. Ingredientul activ care se găsește în acest aliment este curcumina, care dă și culoarea alimentului. În combinație cu ghimbirul, turmericul reduce inflamația, și, de asemenea, detoxifică ficatul. Morcovii conțin foarte multă vitamina A și antioxidanți, inclusiv betacaroten.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×