x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Sucul de morcovi, arma secretă împotriva cancerului

Sucul de morcovi, arma secretă împotriva cancerului

29 Aug 2019   •   00:38
Sucul de morcovi, arma secretă împotriva cancerului

Indiferent dacă sunt consumați cruzi, fierți sau sub formă de suc, oamenii din aproape toate culturile au consumat morcovi - în multitudinea lor de forme - de-a lungul istoriei.

Morcovii vin într-o varietate de culori. Pot fi găsiti în nuanțe de violet, galben, alb și roșu. Ei iși iau culoarea de la antioxidanții numiți carotenoizi.

Unul dintre aceste carotenoide este beta-carotenul, un precursor al vitaminei active A, care este responsabilă pentru multe dintre beneficiile de sănătate despre care știm astăzi.

Multe studii au arătat că beta-carotenul este esențial pentru îmbunătățirea imunității în organism, protejarea sănătății pielii și a ochilor și combaterea daunelor provocate de radicalii liberi care pot provoca diverse forme de boli cronice cum ar fi cancerul și bolile cardiace.

Morcovii au o multitudine de beneficiiii valoroase și atunci când sunt transformați in sucuri.

Citește și 4 alimente pe care poți să le mănânci în ce cantitate vrei

Risc de moarte prematură pentru femeile cu circumferința taliei mai mare de 88 cm

Acupunctura lichidă regenerează organismul

De la echilibrarea zahărului din sânge, îmbunătățirea sănătății sângelui, ameliorarea congestiei, combaterea inflamației și curățarea rinichilor, pentru protejarea vederii, funcționarea creierului și combaterea leucemiei, beneficiile sucului de morcovi poate ajuta aproape în fiecare parte a corpului! 

Sucul de morcovi este arma secretă perfectă care poate combate cancerul, susţin cercetătorii de la Universitatea din Arizona, Statele Unite.

Carotenoidele, care se regăsesc în morcovi, ajută la reducerea riscului de dezvoltare a tumorilor canceroase...........

Citește mai departe AICI

×