x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. 4 antidoturi siberiene care alungă bătrânețea

Tratamente naturiste. 4 antidoturi siberiene care alungă bătrânețea

19 Iul 2018   •   17:49
Tratamente naturiste. 4 antidoturi siberiene care alungă bătrânețea

Deși regresivă, seniliatea este o boală care poate fi împiedicată sau întârziată cu ajutorul unor tratamente naturiste. Îmbătrânirea spiritului se manifestă printr-o regresie globală a activității intelectuale și a personalității bolavului.
Boala se instalează insidios și treptat, la o vârstă înaintată, după 65-70 de ani, fiind mai frecventă la femei decât la bărbați.

Îmbătrânirea ne afectează pe toți, mai devreme sau mai târziu. De aceea, după vârsta de 40 de ani, este necesar să începem să tragem folos din anumite remedii pe care le regăsim în natură și care ne-ar putea ajuta să ne menținem funcțiile cognitive în formă până la o vârstă venerabilă.

Pe lângă aceste remedii, trebuie să adoptați o alimentație bogată în calciu și fosfor, din care să nu lipsească laptele, gălbenușul de ou, napii, măslinele, lintea, conopida, migdalele, tarâțele, smochinele, brânza, mazărea, ridichiile, castraveții, vinetele, nucile. Nu în ultimul rând, trebuie să țineți cont de câteva reguli generale de viață, cum ar fi: evitarea suprasurmenării (de care cele mai afectate sunt persoanele care trăiesc în mediul urban), odihna, somnul, activitatea fizică și renunțarea la fumat și alcool.

Iată care sunt remediile care alungă bătrânețea:

1. Calciul

Lipsa calciului din organism este una din cauzele senilității, de aceea calciul este recomandat pentru a întârzierea îmbătrânirii cognitive. În Rusia și Siberia se bucură de mare popularitate următoarea rețetă:....................

Citește mai departe AICI

×