x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Arunci semințele de pepene verde? Mare greșeală faci! Află ce boli poți să vindeci cu ajutorul lor și cum!

Tratamente naturiste. Arunci semințele de pepene verde? Mare greșeală faci! Află ce boli poți să vindeci cu ajutorul lor și cum!

05 Iun 2019   •   16:55
Tratamente naturiste. Arunci semințele de pepene verde? Mare greșeală faci! Află ce boli poți să vindeci cu ajutorul lor și cum!

Majoritatea oamenilor aruncă semințele de pepene verde, neștiind ce beneficii oferă pentru sănătate. Iată câteva motive pentru care nu trebuie să mai aruncați aceste semințe. Ele pot fi folosite cu succes pentru diferite TRATAMENTE NATURISTE

1. Semintele de pepene verde contin fibre, necesare pentru o buna digestie si sunt eficiente in tratarea parazitilor intestinali, icter si inflamatie.

Departamentul de Agricultura al Statelor Unite, enumera mai multe componente nutritive importante ale semintelor de pepene verde.

2. Semintele de pepene verde sunt bogate in proteine, 1 cana de seminte uscate contine 30,6 g, care reprezinta 61 la suta din valoarea zilnica recomandata.

Proteinele din semintele de pepene consta in cativa aminoacizi, dintre care unul este arginina. Unele dintre beneficiile pentru sanatate ale argininei includ reglementarea tensiunii arteriale si tratamentul bolilor coronariene.

3. Semintele de pepene verde contin, de asemenea mai multe vitamine B, care sunt necesare pentru transformarea alimentelor in energie si alte functii importante ale corpului.

O cana de seminte de pepene verde uscate..........................

Află mai mult despre bolile pe care le poți vindeca doar cu câteva semințe de pepene verde

×