x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Ce este Ganoderma sau „ciuperca lui Dumnezeu”? Află totul despre ea

Tratamente naturiste. Ce este Ganoderma sau „ciuperca lui Dumnezeu”? Află totul despre ea

20 Feb 2018   •   14:10
Tratamente naturiste. Ce este Ganoderma sau „ciuperca lui Dumnezeu”? Află totul despre ea

Ganoderma revoluţionează lumea medicală şi aduce o perspectivă strălucitoare asupra umanităţii în cucerirea longevităţii. Este considerată adevărata „regină” a tratamentelor naturiste, datorită beneficiilor uriașe pentru sănătate pe care le are această ciupercă: ganoderma.

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat, din orice punct de vedere, efectele pozitive ale ganodermei asupra organismului:

1. Luptă împotriva cancerului
Ganoderma este un aliat de încredere în lupta împotriva cancerului. Consumată preventiv, ganoderma ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau, în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli.Consumul de ganoderma oprește metastaza celulelor canceroase și împiedică degenerarea țesuturilor. Ganoderma elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.

2. Scade nivelul colesterolului şi al trigliceridelor din sânge
Consumul de ganoderma, sub diversele sale forme, scade colesterolul și cantitatea de grăsimi din organism, reduce nivelul zahărului din sânge și reface funcțiile pancreasului, stabilizează membrana globulelor roșii, diminuează numărul trombocitelor și trombonilor (cheaguri de sânge) și îmbunătățește funcția cortexului.

3. Menține sănătatea inimii


Citește mai departe și află alte 10 boli motive pentru care e bine să îți întrebi medicul dacă poți include ganoderma în terapia naturistă

×