x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Cum să combați ALERGIA LA POLEN. Vezi care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste

Tratamente naturiste. Cum să combați ALERGIA LA POLEN. Vezi care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste

30 Mar 2017   •   11:34
Tratamente naturiste. Cum să combați ALERGIA LA POLEN. Vezi care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste

Mulți oameni văd începutul primăverii ca o schimbare binevenită. Dar, odată cu briza caldă vin și spori de polen și mucegai din aer. Și dacă suferiți de alergii sezoniere, probabil le simțiți cu fiecare respirație.

Numai în perioada primăverii, care de obicei începe în luna martie, febra fânului-o alergie la polen sau mucegai-afectează milioane de persoane din întreaga lume.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism
 

Iarba, polenul și mucegaiul sunt cele mai frecvente lucruri care declanșează alergii sezoniere. Simptomele alergice pot dura chiar și vara, în funcție de condițiile la care sunteți alergic.

Oamenii moștenesc o anumită dispoziție genetică față de alergii. Deci, tendința de a fi alergic este trecută de la părinți la copii.

Înainte de a putea trata alergia sau a încearca să evitați cauza care o provoacă, aveți nevoie să identificați ce cauzează simptomele. Dacă știți că există un risc crescut de alergii în familie, o bună idee ar fi să efectuați un test de alergie a pielii. (PM)

CUm tratezi alergia la polen? ...........

Citește mai departe AICI

×