x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Cum să scapi de gingivită cu ajutorul remediilor naturale

Tratamente naturiste. Cum să scapi de gingivită cu ajutorul remediilor naturale

19 Iul 2017   •   12:31
Tratamente naturiste. Cum să scapi de gingivită cu ajutorul remediilor naturale

Dacă aveți boli gingivale, nu sunteți singuri. Mulți adulți au în prezent o formă de boală. Aceasta variază de la simpla inflamație a gingiilor, numită gingivită, până la deteriorarea gravă a țesutului și a osului care susțin dinții. În cele mai grave cazuri, puteți pierde dinții.

Gingivita este o infecție a țesuturilor care înconjoară și sprijină dinții. Este o cauză majoră de pierdere a dinților la adulți.

În gingivită, gingiile devin roșii și umflate. Ele pot sângera ușor. Gingivita este o formă ușoară de boală a gingiilor. Gingivita netratată poate duce la parodonție.

Dacă aveți parodontită, gingiile se îndepărtează de dinți și formează spatii care se infectează.

Dacă boala nu este tratată, oasele, gingiile și țesutul conjunctiv care susțin dinții sunt distruse.

Gingivita începe atunci când resturile de alimente se amestecă cu saliva și bacteriile care formează placa care se lipesc pe suprafețele dinților.

Dacă placa dentară nu este îndepărtata prin periaj cu pastă de dinți, aceasta poate deveni mineralizată și poate forma tartru sau calcul. Tartrul este foarte greu și poate fi îndepărtat numai printr-o curățare dentară profesională. 

Tratamente naturiste pentru gingivită

......................

Citește continuarea AICI

 

×