x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. E INCREDIBIL ce se întâmplă dacă pui CEAPĂ ÎN ȘOSETE înainte de culcare

Tratamente naturiste. E INCREDIBIL ce se întâmplă dacă pui CEAPĂ ÎN ȘOSETE înainte de culcare

30 Mar 2017   •   18:10
Tratamente naturiste. E INCREDIBIL ce se întâmplă dacă pui CEAPĂ ÎN ȘOSETE înainte de culcare

Vei întâlni tot felul de idei despre tratamente naturiste - care vindecă o boală anume ori sunt panaceu - dar ca indicațiile de mai jos greu vei afla altele!

Știai că pe tălpile picioarelor se găsesc puncte de acces direct ale organelor tale interne? În medicina chineză sunt cunoscute drept meridiane și sunt asociate fiecărui organ aflat în corp.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

Exista oameni care nu recunosc existenta meridianelor energetice insa persoanele familiarizate cu medicina chineza stiu ca sistemul meridian este strans corelat cu sistemul nervos. Asadar, daca esti constient de nervi si sistemul nervos, esti constient si de existenta meridianelor energetice.

Citeşte şi
 Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

Pe talpile picioarelor exista diferite terminatii nervoase (aproximativ 7.000 de meridiane) legate de diferite organe. Ele sunt asemeni unor circuite electrice puternice in corp si, adesea, sunt inactive din cauza faptului ca oamenii poarta pantofi si nu merg sa faca acupunctura pentru ca nervii sau meridianele sa fie activate.

Tocmai de aceea este recomandat sa mergi descult pe afara. Pentru ca meridianele sa fie stimulate, iar corpul tau sa fie incarcat cu ionii negativi din campul magnetic al pamantului.

Ceapa si usturoiul................

Citește mai mult despre cel mai năstrușnic dintre tratamentele naturiste

×