x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Leacuri din bătrâni pentru picioare umflate

Tratamente naturiste. Leacuri din bătrâni pentru picioare umflate

28 Feb 2019   •   15:02
Tratamente naturiste. Leacuri din bătrâni pentru picioare umflate

Picioarele sunt extrem de predispuse la umflături şi inflamaţii, deoarece sunt organele care trebuie să suporte zilnic greutatea corpului.

Cauzele picioarelor umflate pot fi multiple, de la statul în picioare pentru perioade lungi de timp, până la retenţia de apă din organism. Alte cauze ale neplăcerilor generate de umflarea picioarelor pot fi sarcina sau supraponderabilitatea.

Umflarea picioarelor poate reprezenta uneori simptomul unor boli mai grave, cum ar fi cele la ficat, tromboza venoasă sau o obstrucție la nivelul sistemului limfatic, de aceea este necesar să nu ignorăm această afecţiune.

Dacă picioarele rămân umflate pentru perioade lungi de timp, este important să te adresezi unui medic pentru a descoperi cauza problemei. Dacă umflătura este de scurtă durată, poți apela cu încredere la următoarele remedii naturale pentru a aduce picioarele la dimensiunea lor normală.

Remediile naturiste pe care vi le vom prezenta reprezintă metode eficiente de a scăpa de umflăturile de la nivelul picioarelor, însă trebuie să ştiţi că cel mai mult ajută în această situaţie, exercițiul fizic. Mișcarea stimulează circulația sanguină şi ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge.

Remedii pe care bunicii noştri le foloseau pentru a scăpa de umflăturile picioarelor:

Rețeta 1.Cu rădăcină de brusture..............

Află mai departe LEACURI DIN BATRANI PENTRU PICIOARE UMFLATE

Sursa foto: pixabay.com

×