x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. O floare miraculoasă VINDECĂ 100 de BOLI și previne mai multe forme de CANCER

Tratamente naturiste. O floare miraculoasă VINDECĂ 100 de BOLI și previne mai multe forme de CANCER

09 Ian 2019   •   00:48
Tratamente naturiste. O floare miraculoasă VINDECĂ 100 de BOLI și previne mai multe forme de CANCER

Cu siguranță ai cunoștință despre o mulțime de flori care, pe lângă că ne încântă privirea și simțul olfactiv, sunt active și în tratamente naturiste. Această floare lila ce ne învăluie cu parfumul său extrem de puternic este folosită intens în industria cosmetică, însă devine din ce în ce mai apreciată și ca plantă medicinală.

În compoziţia plantei au fost identificate peste 40 de componente care nu pot fi obţinute pe cale de sinteză în laborator. Printre substanţele active se regăsesc substanţele amare, acidul acetic, taninul şi cineolul, substanţele minerale, care atribuie florii virtuţi vindecătoare pentru mai bine de 100 de boli.

Preparatele obținute din această plantă (infuzia şi tinctura) sunt de mare ajutor sănătăţii datorita proprietăţilor sale sedative, antispastice, antiseptice, hipotensoare, carminative, diuretice şi sudorifice. De asemenea, reduce inflamaţiile şi grăbeşte procesul de cicatrizare a rănilor. O cană de infuzie preparată dintr-un amestec de plante (pe lângă flori miraculoase, se vor adăuga flori de tei, de sulfină şi de captalan - câte o linguriţă din fiecare) este recomandată de două ori pe zi, persoanelor depresive.

Citeste si

Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară

Există chiar dovezi ştiinţifice că uleiul eteric extras din această plantă poate juca un rol important în tratarea cancerului.

Iată care este aportul acestei plante, în beneficiul sănătăţii noastre, nu înainte de a-i afla însă numele. 
..........................................

Află numele ei și tot ce trebuie să știi despre planta care vindecă 100 de boli

×