x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. REȚETA ELIXIRULUI MAGIC, din trei ingrediente, care vindecă zeci de boli

Tratamente naturiste. REȚETA ELIXIRULUI MAGIC, din trei ingrediente, care vindecă zeci de boli

13 Feb 2016   •   00:00
Tratamente naturiste. REȚETA ELIXIRULUI MAGIC, din trei ingrediente, care vindecă zeci de boli

Fiecare dintre cele trei ingrediente de bază ale acestui preparat este folosit pentru tratamente naturiste. Împreună, însă, sunt imbatabile. Un elixir magic, care adună puterile a trei ingrediente recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sănătății omului.

Mierea este cel mai bun aliment pentru un somn odihnitor. In cazul in care luati o lingura de miere in timpul cinei, veti putea imbunatati somnul dvs, insa medicina populara recomanda sa amestecati miere intr-o ceasca mica cu trei linguri de otet de mere.

Veti vedea cum imediat veti adormi dupa doar o jumatate de ora. Daca suferiti de insomnie, luati din acest medicament doua lingurite.

Te-ar putea interesa și:
Cum prevenim alergiile
Cele mai nocive alimente pentru corpul tău
Dietă anti-îmbătrânire

Daca suferiti de anemie, aveti nevoie sa amestecati un kilogram de miere, o jumatate de kilogram de nuci zdrobite si lamaie. Se amesteca toate ingredientele si se ia o lingurita la fiecare trei-patru ore. Amestecul este foarte bun pentru recuperarea persoanelor anemice si epuizate.

Dar probabil că cel mai puternic dintre toate remediile care folosesc pe rând, câte două sau toate trei aceste ingrediente este acela pe care, pe bună dreptate, oamenii din vechime l-au numit „elixir”. Se spune că acest „elixir” era folosit și de vechii luptători greci și romani, de cei care intrau în competiție, la Jocurile Olimpice, ca și, mai târziu, de marile armate medievale. Cum se prepară și ce îl face atât de deosebit?


Elixir magic cu usturoi, otet de mere si miere
............................................

Citește pe Antena Satelor rețeta miraculoasă care face din acest preparat unul dintre cele mai puternice TRATAMENTE NATURISTE.




 
 
  

×