x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Un INGREDIENT BANAL din bucătărie SCADE TENSIUNEA ARTERIALĂ

Tratamente naturiste. Un INGREDIENT BANAL din bucătărie SCADE TENSIUNEA ARTERIALĂ

28 Mar 2017   •   08:47
Tratamente naturiste. Un INGREDIENT BANAL din bucătărie SCADE TENSIUNEA ARTERIALĂ

Acest banal ingredient din bucătărie este un medicament natural de neprețuit, beneficile lui pentru sănătate acoperind aproape toată gama de afecțiuni.


De departe cel mai puternic antibiotic natural, care nu crează dependență și nu are reacții adverse, acest condiment cu gust înțepător conține o substanță, numită alicină (responsabilă de mirosul specific) despre care, studii recente au stabilit că are efecte benefice asupra bolilor cardiace, în special în reglarea tensiunii arteriale.

Capacitatea acestei plante de a reduce semnificativ riscul de a suferi de hipertensiune este atribuită aceleași substanțe, alicina. Aceasta este eliberată atunci când condimentul cu pricina este pisat sau sfărâmat, de aceea este recomandat ca acesta să fie consumat în stare naturală, așa cum ni-l oferă pământul.

Un alt motiv pentru care acesta lucrează la prevenirea hipertensiunii arteriale este că acesta are capacitatea de a stimula hidrogenul sulfurat dar și producția de oxid nitric. Modul de administrare.............

Află mai mult despre acest ingredient cu miraculoase efecte pentru sănătate, cum se administrează și ce nume are, AICI

×
Subiecte în articol: usturoi