x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare TRATAMENTE NATURISTE. Un „PRAF” obţinut în casă, mai puternic decât bicarbonatul, care tratează bolile şi întăreşte organismul

TRATAMENTE NATURISTE. Un „PRAF” obţinut în casă, mai puternic decât bicarbonatul, care tratează bolile şi întăreşte organismul

16 Mai 2018   •   21:08
TRATAMENTE NATURISTE. Un „PRAF” obţinut în casă, mai puternic decât bicarbonatul, care tratează bolile şi întăreşte organismul

Bicarbonatul de sodiu a câştigat notorietate în ultima vreme datorită multiplelor sale întrebuinţări, care îi conferă o serie de beneficii, mai ales în ceea ce priveşte menţinerea sănătăţii şi a stării de bine. Este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste ale momentului. Totuși...

Exista însă un alt praf mai puţin cunoscut şi întrebuinţat care concurează cu succes cu bicarbonatul la capitolul beneficii.

Este vorba despre clorura de magneziu, un preparat pe care îl puteţi obţine acasă din două ingrediente şi care are efecte uimitoare pentru organism, de la calmarea sistemului nervos, până la îmbunătăţirea digestiei sau întărirea sistemului imunitar.

Povestea prafului-minune a început în anul 1915, când chirurgul francez Pierre Delbet, MD, a făcut mai multe studii cu clorura de magneziu şi a descoperit o varietate de avantaje pentru sănătate rezultate din utilizarea acestuia.

Cristale de clorură de magneziu sunt făcute din apa de mare. Clorura se combină cu hidrogen în stomac pentru a face acid clorhidric. Folosind alte forme de magneziu este mai puţin avantajos deoarece acestea trebuie să fie convertite în cloruri în organism înainte de a putea fi asimilate.

Proprietăţile curative ale acestui praf au fost confirmate atunci când Părintele Schorr S. J. s-a vindecat cu ajutorul unei soluţii de clorură de magneziu de o boală cronică şi a ajutat după aceea pe mulţi cu această reţetă. Aceasta soluţie ajută nu numai la alimentarea corpului cu magneziu dar contribuie şi la eliminarea surplusului de calciu care este depus în oase şi articulaţii care duce la artroză şi osteoporoză. Foarte mulţi oameni s-au vindecat de probleme cu articulaţiile cu această soluţie.

Magneziul este unul dintre mineralele cele mai importante pentru sănătatea noastră – este implicat în mai mult de 300 de procese cheie din organism, motiv pentru care trebuie să îl consumăm zilnic. Trebuie să ştiţi că nivelul de magneziu din sânge se comportă invers proporţional cu nivelul de colesterol. Când există suficient magneziu nivelul de colesterol scade, iar când lipseşte acesta creşte. Mai mult decât atât, când nivelul de magneziu scade se produc depuneri de calciu pe artere şi pe muşchiul inimii.

Clorura de magneziu - reţeta şi modul de preparare:

...............................

Află mai departe rețeta pentru acest praf pe care e bine să-l treci pe lista ta de TRATAMENTE NATURISTE

×