x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. 8 motive pentru care e indicat să bei APĂ CU LĂMÂIE pe stomacul gol

Tratamente naturiste. 8 motive pentru care e indicat să bei APĂ CU LĂMÂIE pe stomacul gol

22 Iun 2016   •   08:51
Tratamente naturiste. 8 motive pentru care e indicat să bei APĂ CU LĂMÂIE pe stomacul gol

Zăpușeala te-a convins să bei de mai multe ori pe zi apă cu lămâie. Te răcorește, te remontează. Dar nu în plină văpaie a zilei e cel mai indicat să apelezi la această băutură (deși nici atunci nu e rău), ci... dimineața pe răcoare. Băută imediat ce te-ai trezit, înainte de orice altceva, apa plată cu lămâie devine unul dintre cele mai importante tratamente naturiste, la care poți apela fără nici un risc. Mai ales dacă o bei la temperatura camerei și nu de la frigider.

Ştiai că un pahar de apă cu lămâie consumat la primele ore la dimineţii aduce numeroase beneficii sănătăţii? Astfel, nu doar că vei căpăta mai multă energie, ci nu vei avea probleme digestive peste zi.

Lămâile conțin acid citric, calciu, magneziu, vitamina C, potasiu și pectină, substanțe care ajută organismul să se apere împotriva infecțiilor.

Te-ar mai putea interesa si: Cum să-ți prepari singur un antibiotic natural
 

1) Ajută digestia

Apa cu lămâie ajută la eliminarea toxinelor din organism. Datorită compoziției sale, foarte asemănătoare cu cea a salivei și a acidului clorhidric conținut de sucurile gastrice, sucul de lămâie ajută ficatul să producă bila, etaptă importantă în procesul de digestie.

Lămâile sunt, de asemenea, bogate în minerale și vitamine, acestea având rolul de a reduce din toxinele care se acumulează în tractul gastrointestinal. De altfel, Societatea Americană de Cancer recomandă pacienților care suferă de cancer să bea apă călduță cu lămâie, extrem de benefic în stimularea tranzitului intestinal.

2)....................

Citește mai mult despre felul în care banala apă cu lămâie se dovedește a fi unul dintre cele mai eficiente TRATAMENTE NATURISTE

×
Subiecte în articol: apa cu lamaie tratamente naturiste