x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Trei zodii condamnate la singurătate

Trei zodii condamnate la singurătate

19 Iul 2016   •   11:37
Trei zodii condamnate la singurătate

Temperamentul, defectele și filosofia de viaţă pot ameninţa viaţa amoroasă a semnelor zodiacale. În timp ce unii dintre noi îşi găsesc cât ai zice „zodii” perechea şi au un istoric sentimental palpitant, alţii fac tot posibilul pentru a se îndrăgosti, dar sfârşesc prin a se bucura la finalul zilei doar de propria companie, scrie divahair.ro.

Deşi niciun semn nu este în mod obligatoriu blestemat să rămână singur pentru totdeauna, sunt zodii care îşi îngreunează parcursul amoros, din cauza temperamentului. Află dacă te-ai născut şi tu sub influenţa tragică a uneia dintre zodiile predispuse la singurătate!

Capricorn

Atunci când ai aspiraţii înalte, cu mult peste aşteptările muritorilor de rând, sunt şanse mari să nu îţi găseşti niciodată un companion pe măsura calităţilor tale. Femeile Capricorn sunt inteligente, muncitoare, responsabile, conştiente de calitatea lor şi hotărâte să găsească aceste calităţi reflectate în partener, ceea ce le transformă în candidate aproape sigure la singurătate.

Nu neapărat pretenţiile lor uriaşe îi descurajează pe posibilii candidaţi la sufletul lor, cât aparenţa intangibilă a nativei Capricorn. Nici nu e de mirare că bărbaţii se sperie de ea: atunci când o zăreşti, înveşmântată în hainele fine, cu zâmbetul superior şi privirea inteligentă, te simţi instantaneu inferior. Sunt puţini cei care îndrăznesc să îşi ia inima în dinţi şi să dea bătălia supremă pentru a cuceri femeia Capricorn, şi chiar şi mai puţini care nu se lasă îndepărtaţi de aerul ei de „eu le ştiu pe toate”!

Intransigenţa nativei este o altă trăsătură care o catapultează sus, pe un piedestal la care emoţiile fericirii conjugale nu au acces. Ea iartă rareori şi este capabilă de resentimente pentru eternitate: în aceste condiţii, mai este de mirare că e o candidată aproape sigură la singurătate?

Cum poate femeia Capricorn să îşi înşele soarta şi să găsească fericirea? Învăţând să renunţe la pretenţiile sale: oferă o şansă şi tipului acela care pare că nu are nicio calitate; de cele mai multe ori, izvorul fericirii este ascuns acolo unde nu te-ai fi aşteptat!

×
Subiecte în articol: zodii zodiac capricorn singuratate