x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Țuică+slănină+ceapă - acesta e leacul inedit la care nici nu te-ai fi gândit! Află ce boli vindecă

Țuică+slănină+ceapă - acesta e leacul inedit la care nici nu te-ai fi gândit! Află ce boli vindecă

17 Mai 2018   •   12:35
Țuică+slănină+ceapă - acesta e leacul inedit la care nici nu te-ai fi gândit! Află ce boli vindecă

Afirmația precum că slănina cauzează colesterol ridicat și duce în cele din urmă la condiții grave de sănătate nu este în întregime adevărată.

Slănina are o reputație proastă de multă vreme și mulți oameni se întreabă dacă este sănătoasă. Dar, are unele beneficii surprinzătoare pentru sănătate care fac din acesta un plus extraordinar pentru un plan de dietă atunci când este mâncată adecvat.

S-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar. Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului.

De asemenea, este necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imune şi reacţiile inflamatorii.

Dacă la toate acestea adaugăm ceapă, care doar ea conţine 36 de componenţi din tabelul lui Mendeleev, plus tradiţionala ţuică sau pălinca plină de vitamine şi cu puţin alcool cu efect vasodilalator, obţinem un cocktail de minerale, vitamine, acizi, baze şi alcool care devin, împreună mai puternice decât orice medicament.

Află ce boli poți preveni sau vindeca și cum trebuie folosit acest „tratament” inedit!

×