x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare UCIDE CELULELE CANCEROASE ÎN 48 ORE! E de 100 de ori mai eficientă decât chimioterapia. Află care este numele plantei-miracol

UCIDE CELULELE CANCEROASE ÎN 48 ORE! E de 100 de ori mai eficientă decât chimioterapia. Află care este numele plantei-miracol

01 Aug 2016   •   18:27
UCIDE CELULELE CANCEROASE ÎN 48 ORE! E de 100 de ori mai eficientă decât chimioterapia. Află care este numele plantei-miracol

Ceaiul pregătit din această plantă, mai ales din rădăcina ei, acționează asupra celulelor canceroase, deoarece le ucide în termen de 48 de ore, protejându-le astfel pe cele sănătoase, spun cele mai recente studii cu privire la tratarea cancerului.

Aceasta plantă este foarte neglijata, insa ea are multe proprietati medicinale. Tot ce trebuie sa faceti este sa culegeti planta (cu tot cu rădăcină) de pe un camp curat, departe de transportul rutier.

In timp ce bunicile noastre au folosit siropul din această plantă (frunzele) datorita continutului de substante cu virtuți vindecătoare, acum este cunoscut faptul ca radacina ei poate ajuta pacientii cu cancer.

Oamenii de stiinta au descoperit ca radacinile acestei plante „lucreaza” mai bine decat chimioterapia, deoarece poate distruge celulele canceroase.

Un studiu al Departamentului de Chimie si Biochimie din Canada a aratat ca exista o noua speranta pentru pacientii cu cancer.

Află numele acestei plante miraculoase și cum poate fi folosită în tratarea cancerului.

×