x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Uleiul extraordinar care previne căderea părului şi ajută la regenerarea lui

Uleiul extraordinar care previne căderea părului şi ajută la regenerarea lui

19 Ian 2017   •   17:20
Uleiul extraordinar care previne căderea părului şi ajută la regenerarea lui

Îmbătrânirea duce automat la căderea părului şi este o problemă frustrantă care deranjează mulţi oameni. Pe lângă asta, moştenirea genetică are un rol important pentru că poate accelera procesul, unele persoane manifestând de timpuriu semne ale căderii părului.

Există foarte multe produse pe piaţă care oferă regenerarea şi creşterea părului, dar aproape niciunul dintre ele nu au efectele promise. În plus, conţin foarme multe substanţe chimice care cauzează efecte adverse dăunătoare organismului.

Uleiul de ricin este un leac din Antichitate care are numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Este un antifungic puternic, o sursă bogată de vitamina E, proteine și minerale, are proprietăţi antibacteriene puternice, anti-inflamatoare şi este bogat în acizi graşi omega-9.

Acesta tratează cu succes arsurile solare, crampele menstruale, ciuperca piciorului, acneea şi problemele dermatologice, durerile de cap, infecţiile pielii, problememe gastrointestinale, paraziţii, mătreaţa şi alte probleme ale scalpului.  

Conform doctorului David William, uleiul de ricin ajută circulaţia limfatică: „Nu există niciun medicament care să ajute fluxul limfatic, dar aplicarea locală a uleiului de ricin poate face asta”, citează healthyfoodhouse.com.

Iată cum trebuie să îl folosiţi:

Pune puţin ulei de ricin peste câteva fâşii de tifon şi aplică pe zona cu probleme. Pentru efecte şi mai bune, pune o sticlă cu apă fierbinte peste. Lasă-l o oră să acţioneze şi repetă metoda de trei ori pe săptămână.

Pentru a stimula creşterea părului, pune câteva picături pe degete şi masează bine scalpul. Va deschide porii şi va ajunge la foliculi.

Pentru sprâncene trebuie preparată o loţiune din: 15 picături de ulei de usturoi, 30ml de ulei de ricin şi 20ml de panthenol. Amestecă bine ingredientele şi aplică peste gene şi sprâncene. Pentru rezultate şocante, fă asta în fiecare seară înainte de culcare.

 

Citeşte şi:

Tratamente naturiste. TOP 8 cele mai eficiente ANTIBIOTICE NATURALE

 

4 sfaturi pentru o dimineaţă perfectă

 

Avantajele frigului asupra vieții

 

 

 

 

×