x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Un condiment obișnuit te poate scăpa de dependența de dulciuri. Află numele lui și alte efecte asupra sănătății

Un condiment obișnuit te poate scăpa de dependența de dulciuri. Află numele lui și alte efecte asupra sănătății

17 Oct 2018   •   00:22
Un condiment obișnuit te poate scăpa de dependența de dulciuri. Află numele lui și alte efecte asupra sănătății

Este unul dintre acele condimente pe care le putem numi magice, fiind asociat cu marile sărbători. Se poate adăuga la plăcinte irezistibile, vin fiert, și, de fapt, este un prieten al siluetei. De aceea, este ingredientul potrivit pentru a-l folosi cât mai mult în dietă.

Acest condiment este bun pentru digestie, rinichi, împotriva răcelii, gripei, combate hipertensiunea arterială și diabetul zaharat, şi s-a demonstrat, de asemenea, că are un efect pozitiv în tratamentul cancerului. Este bogat în vitamina B, care îmbunătățește funcţiile creierului.

Diabet

Acest condiment uluitor reglează metabolismul prin îmbunătățirea sensibilității la insulina hormonală care este responsabilă pentru transportul zahărului din sânge către celule. Reduce glicemia, îmbunătățește semnificativ absorbția glucozei, dar funcționează mai încet decât insulina și, astfel, ajută la prevenirea diabetului de tip 2.

Energie

Acest condiment ridică nivelul de energie. Adăugați un vârf de linguriţă în............................

Citește mai departe și află numele condimentului magic și cinci rețete în care îl poți folosi pentru îmbunătățirea stării de sănătate 

×