x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Un nou magazin Natural Paris

Un nou magazin Natural Paris

de Florina Zainescu    |    14 Iun 2008   •   00:00
Un nou magazin Natural Paris

FRUMUSEŢE ● Cosmeticele şi produsele de machiaj bio cîţtigă teren
Veşti bune pentru cei – sau mai bine spus cele – care vor să-şi îngrijească trupul cu produse fără chimicale. În Bucureşti s-a mai deschis un magazin Natural Paris.



FRUMUSEŢE ● Cosmeticele şi produsele de machiaj bio cîţtigă teren
Veşti bune pentru cei – sau mai bine spus cele – care vor să-şi îngrijească trupul cu produse fără chimicale. În Bucureşti s-a mai deschis un magazin Natural Paris.

După micul magazin de cosmetice bio de pe Calea Griviţei numărul 33, Natural Paris a mai deschis un "loc de pierzanie" pentru doamnele şi, de ce nu, domnii care nu vor să se mai dea pe faţă cu petrol sau la subraţ cu aluminiu. Noul magazin este situat în Iris Shopping Center – lîngă Auchan Titan –, la parter, şi are în ofertă cam tot ce-ţi trebuie pentru îngrijirea corporală bio: creme de faţă, de corp, săpunuri, şampoane, loţiuni de corp, ape de toaletă franţuzeşti mărcile Naturetis şi Florame şi o gamă completă de produse de machiaj Couleur Caramel. "Aceste cosmetice sînt naturale şi conţin substanţe active extrase din plante ecologice, crescute fără chimicale. Nu conţin parabeni, fenoxietanol, produse petrochimice, parfumuri sau coloranţi de sinteză, substanţe ce se regăsesc din belşug în produsele convenţionale şi provoacă iritaţii, alergii şi chiar cancer", a declarat Mădălina Ulmeanu, manager Natural Paris.

NOUTĂŢI. La capitolul produse de machiaj bio, la Natural Paris găseşti noua colecţie de primăvară-vară de farduri de obraji şi de pleoape. Dar şi dizolvant pentru lacul de unghii cu ulei de ricin, fără toluen, formol şi acetonă. Un produs 100% natural şi cu 10% ingrediente bio ce costă 54,2 lei 100 de mililitri. Alte produse noi sînt sarea de baie şi uleiul de masaj pentru slăbit şi fermitate de la Florame. Şi gama de produse pentru baie s-a îmbogăţit cu săruri de baie de pin, lavandă, citrice şi măceşe (37 de lei, 600 de grame) şi cu uleiuri de baie relaxante, pentru calmarea durerilor musculare şi articulare sau pentru "uşurarea" picioarelor (66,77 lei sticla). De asemenea, la capitolul noutăţi se regăseşte o gamă de uleiuri vegetale bio care sînt dedicate tratării anumitor afecţiuni ale pielii, părului şi chiar unghiilor. Spre exemplu, uleiul vegetal de jojoba regenerează pielea uscată, reglează secreţia de sebum în cazul tenurilor grase şi are efect benefic asupra tuturor tipu-rilor de păr. Uleiul de nuci de Macadamia este bogat în Omega 4 şi are efect antioxidant, previne îmbătrînirea cutanată, dar este bun şi în caz că faci insolaţie. Iar uleiul de argan, bogat în Omega 6 şi Omega 9, este dedicat pielii mature, foarte uscată, însă e recomandat pentru "hrănirea" părului uscat şi casant. Şi lista continuă. Pentru bărbaţi există o gamă completă de produse bio de îngrijire, de la gel purificator pentru faţă, ulei de bărbierit şi after shave la deodorant şi apă de toaletă.

Ofertă

Produse de îngrijire facială şi corporală bio se găsesc şi la magazinele Beautik din Bucureşti – Piaţa Domenii, Bulevardul Şincai nr. 1-1A, Bulevardul Titulescu numerele 4-8, Calea Dorobanţi nr. 172, Băneasa Shopping Center – şi din ţară (Complex comercial Felicia, Iaşi, şi Complex Comercial Polus, Cluj). De asemenea, o gamă variată de cosmetice şi produse de machiaj şi întreţi-nere certificate ecologic poate fi achiziţionată online de la magazinul virtual www.rangali.ro. Creme de faţă şi de corp, săpunuri, geluri de duş sau de masaj bio şi naturale se găsesc şi la magazinele Leacul şi Pukka Food din Bucureşti, Bio Markt din Timişoara şi, online, la www.bodyalchemist.ro.

×
Subiecte în articol: produse natural bio natural paris