x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 11 motive de despărţire care te vor face să te simţi mai bine

11 motive de despărţire care te vor face să te simţi mai bine

10 Ian 2017   •   20:10
11 motive de despărţire care te vor face să te simţi mai bine
Sursa foto: unknown

Despărţirile sunt apăsătoare. Îţi afectează inima, mintea şi corpul, prin simplul motiv că cineva nu vrea să mai fie cu tine. O dată ce ai acceptat acest lucru, vor veni întrebările: „De ce m-a părăsit? Am făcut ceva greşit?”.

Utilizatorii Reddit au decis să împărtăşească motivele mai puţin convenţionale în cazul unei despărţiri, citează Indy1000.com. Acestea sunt:

1. Pentru că aveau planuri de a începe să se întâlnească cu altcineva

„I-am promis lui Isaac că voi începe să ies cu el de pe data de 12.”

2. Pentru că te-ai introdus membrilor familiei lui fără permisiune

„Eram pe plajă cu un grup de prieteni şi a apărut vărul lui mai mic. M-am prezentat şi mi-am spus doar numele, nici măcar nu am adăugat că sunt iubita vărului său. Câteva zile mai târziu am primit un mesaj de despărţire pentru că am îndrăznit să mă prezint unuia dintre membrii familiei lui şi că el decide când se întâmplă asta.”

3. Pentru că ai atins-o într-un mod inadecvat în vis

„Ea m-a sunat într-o dimineaţă şi mi-a spus că a avut un vis în care am apucat-o de fund în faţa familiei şi prietenilor ei. Mi-a spus că nu putea fi cu cineva care ar fi făcut asta şi nu i s-ar fi părut nimic în neregulă. Nici nu ştiam ce să zic. S-a despărţit de mine din cauza comportamentului meu din visul ei.”

4. Ai înşelat-o. Într-un vis.

„Ea a avut un coşmar în care o înşelam cu o femeie ireală. Am catalogat acest lucru ca fiind ridicol, pentru a face despărţirea mai uşoară.”

5. Nu vă certaţi niciodată

„Nu ne certăm niciodată, şi dacă o facem, nu ţipi niciodată. Trebuie să văd cum te descarci, cum «iese emoţia din tine»”.

6. Pentru că prietena ei cea mai bună s-a despărţit de iubitul ei

„O tipă s-a despărţit de mine pentru că prietena ei cea mai bună s-a despărţit de iubitul ei cu câteva zile înainte. Nu ştiam că relaţiile dintre noi erau legate în acest fel.”

7. Toate motivele

„Sunt gay, am întâlnit pe altcineva, el este mai bogat decât tine, nu eşti tu de vină, eu sunt, cred că ne înţelegem mai bine ca prieteni.”

8. Pentru că ce faci pentru a trăi este enervant

„Nu îmi place să te ascult cum respiri”

9. Tunsoare nouă

„Am avut o tunsoare nouă (obişnuiam să îl am lung, iar de data asta l-am tăiat destul de scurt) şi tipa asta cu care mă vedeam mi-a spus că nu îi place şi că nu mai sunt deloc atrăgător pentru ea.”

10. Pentru că preferau să se joace jocuri-video

„Întâlnirile cu mine îi consumau mult timp din eforturile lui de a se juca într-un mod profesionist Super Smash Bros Melee.”

11. Pentru că aşa a spus Dumnezeu

„Una dintre fostele iubite ale soţului meu era foarte religioasă. El nu era şi nu este nici acum. Ea trebuia să se roage dacă e bine sau nu ca el să îi atingă sânii. Dumnezeu i-a spus că este în regulă, dar dacă ar merge mai departe după asta, ar fi un păcat. Aşadar, după ce i-a atins sânii, ea s-a despărţit de el pentru că «Aşa i-a spus Dumnezeu»”.

×
Subiecte în articol: cuplu despartire