x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 2 lucruri pe care oricine ar trebui să le facă la birou. Plus încă unul pentru cei mai șmecheri

2 lucruri pe care oricine ar trebui să le facă la birou. Plus încă unul pentru cei mai șmecheri

18 Sep 2019   •   15:29
2 lucruri pe care oricine ar trebui să le facă la birou. Plus încă unul pentru cei mai șmecheri
Sursa foto: pixabay.com

Sedentarismul este cauza foarte multor probleme de sănătate, pe lângă obezitate. Așadar, chiar dacă nu sunteți prea preocupați(te) de siluetă, dacă vă pasă măcar puțin de sănătatea voastră și de cum vă va arăta bătrânețea, activă sau stând prin doctori, atunci trebuie să faceți eforturi să faceți măcar un minimum de mișcare.

Cea mai invocată scuză a celor care nu se mișcă absolut deloc este lipsa timpului fiindcă petrec mult timp la birou. Vă spun, însă, că nu este o scuză bună ci doar un pretext. Există metode prin care te poți mișca chiar dacă-ți petreci viața la muncă și ești frânt când ajungi acasă. Iată 3 idei:

1. Ridică-te la fiecare 15 minute și fă câțiva pași

Este foarte important și pentru circulația sângelui, și pentru ca mușchii să nu se atrofieze și, mai ales, pentru sănătatea coloanei vertebrale. Durerile de spate și deformațiile coloanei vertebrale au drept cauză principală statul prea mult în fund. Nu moare nimeni dacă, la fiecare 15 minute, te ridici, te întinzi și faci câțiva pași.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×